Informuojame, kad šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką "Sutinku".
Sutinku
Privatumo politika
A
3 aukštas
Laisvų – 24
A
B
Filtras
Korpusas
Kambarių sk.
Aukštas
Plotas, m²
Kaina, €
B V1.10 1 aukštas Loftas 27.13 m² Š 85 364 € Laisvas
Įsiminti
B V2.19 2 aukštas 1 kamb. 33.49 m² Š 94 786 € Rezervuotas
Įsiminti
B V1.30 1 aukštas Loftas 28.18 m² P 96 418 € Laisvas
Įsiminti
B V1.29 1 aukštas Loftas 29.5 m² P 97 214 € Laisvas
Įsiminti
A VG1.9 1 aukštas Loftas 32.79 m² R 97 258 € Laisvas
Įsiminti
B V3.19 3 aukštas 1 kamb. 33.49 m² Š 98 736 € Laisvas
Įsiminti
B V3.18 3 aukštas 1.5 kamb. 33.46 m² Š 99 094 € Laisvas
Įsiminti
B V1.4 1 aukštas Loftas 34.82 m² Š 99 414 € Laisvas
Įsiminti
B V1.7 1 aukštas Loftas 34.73 m² Š 100 761 € Laisvas
Įsiminti
B V1.5 1 aukštas Loftas 34.73 m² Š 100 847 € Laisvas
Įsiminti
A VG1.2 1 aukštas Loftas 32.83 m² R 102 065 € Laisvas
Įsiminti
A VG1.25 1 aukštas Loftas 32.82 m² V 102 248 € Laisvas
Įsiminti
A VG1.17 1 aukštas Loftas 32.79 m² V 102 681 € Laisvas
Įsiminti
A VG1.21 1 aukštas Loftas 32.79 m² V 103 674 € Laisvas
Įsiminti
A VG1.18 1 aukštas Loftas 32.88 m² V 103 911 € Laisvas
Įsiminti
A VG1.11 1 aukštas Loftas 32.33 m² P 106 313 € Laisvas
Įsiminti
B V1.25 1 aukštas Loftas 34.82 m² P 110 541 € Laisvas
Įsiminti
B V1.27 1 aukštas Loftas 34.73 m² P 111 830 € Laisvas
Įsiminti
B V1.26 1 aukštas Loftas 34.69 m² P 111 958 € Laisvas
Įsiminti
A VG1.15 1 aukštas Loftas 36.19 m² V 111 963 € Rezervuotas
Įsiminti
B V1.28 1 aukštas Loftas 34.73 m² P 112 213 € Laisvas
Įsiminti
A B25 2 aukštas 1.5 kamb. 34.37 m² V 114 292 € Laisvas
Įsiminti
A C26 2 aukštas 1.5 kamb. 36.62 m² V 115 527 € Laisvas
Įsiminti
A VG1.32 1 aukštas Loftas 40.59 m² Š 116 670 € Laisvas
Įsiminti
A VG1.31 1 aukštas Loftas 41.2 m² Š 116 680 € Laisvas
Įsiminti
A B36 3 aukštas 1.5 kamb. 35.12 m² V 117 987 € Laisvas
Įsiminti
A B39 3 aukštas 1.5 kamb. 33.99 m² R 118 166 € Laisvas
Įsiminti
B V2.24 2 aukštas 2 kamb. 38.27 m² P 120 114 € Rezervuotas
Įsiminti
A C36 3 aukštas 1.5 kamb. 36.62 m² V 120 778 € Laisvas
Įsiminti
A B33 3 aukštas 1.5 kamb. 36.62 m² V 120 778 € Laisvas
Įsiminti
B V1.21 1 aukštas Loftas 56.73 m² V 120 853 € 115 853 € Laisvas
Įsiminti
A A32 3 aukštas 1.5 kamb. 37.38 m² V 122 826 € Laisvas
Įsiminti
B V2.15 2 aukštas 1.5 kamb. 42.65 m² V 123 335 € Laisvas
Įsiminti
B V2.9 2 aukštas 1.5 kamb. 48.11 m² V 123 353 € Laisvas
Įsiminti
A VG1.13 1 aukštas Loftas 40.91 m² P 123 399 € Laisvas
Įsiminti
A VG1.12 1 aukštas Loftas 40.66 m² P 124 062 € Laisvas
Įsiminti
B V2.12 2 aukštas 1.5 kamb. 42.65 m² V 124 647 € Laisvas
Įsiminti
B V2.4 2 aukštas 2 kamb. 45.54 m² Š 125 046 € Laisvas
Įsiminti
A VG1.5 1 aukštas Loftas 42.71 m² R 125 407 € Laisvas
Įsiminti
B V2.14 2 aukštas 1.5 kamb. 42.65 m² V 125 959 € Laisvas
Įsiminti
B V3.15 3 aukštas 1.5 kamb. 42.65 m² V 128 583 € Laisvas
Įsiminti
B V1.20 1 aukštas Loftas 44.07 m² V 129 446 € 124 446 € Laisvas
Įsiminti
B V3.12 3 aukštas 1.5 kamb. 42.65 m² V 129 895 € 124 895 € Laisvas
Įsiminti
B V3.4 3 aukštas 2 kamb. 45.4 m² Š 130 296 € Laisvas
Įsiminti
B V1.13 1 aukštas Loftas 44.21 m² V 130 673 € 124 673 € Laisvas
Įsiminti
B V1.12 1 aukštas Loftas 44.07 m² V 130 784 € 124 784 € Laisvas
Įsiminti
B V1.16 1 aukštas Loftas 43.66 m² V 131 141 € 125 141 € Laisvas
Įsiminti
B V3.14 3 aukštas 1.5 kamb. 42.65 m² V 131 207 € 126 207 € Laisvas
Įsiminti
B V1.17 1 aukštas Loftas 44.21 m² V 132 069 € 126 069 € Laisvas
Įsiminti
A VG1.29 1 aukštas Loftas 44.45 m² V 132 390 € Laisvas
Įsiminti
A A24 2 aukštas 1.5 kamb. 41.79 m² V 136 457 € Laisvas
Įsiminti
B V3.20 3 aukštas 2 kamb. 45.54 m² P 143 053 € Laisvas
Įsiminti
A VG1.1 1 aukštas Loftas 59.44 m² R 143 797 € Laisvas
Įsiminti
A VG1.20 1 aukštas Loftas 56.94 m² V 144 416 € Laisvas
Įsiminti
A VG1.19 1 aukštas Loftas 56.94 m² V 144 492 € Laisvas
Įsiminti
A VG1.24 1 aukštas Loftas 58.01 m² V 146 705 € Laisvas
Įsiminti
A VG1.4 1 aukštas Loftas 58.23 m² R 146 829 € Laisvas
Įsiminti
A VG1.28 1 aukštas Loftas 56.76 m² V 147 339 € Laisvas
Įsiminti
A VG1.23 1 aukštas Loftas 56.76 m² V 147 365 € Laisvas
Įsiminti
A VG1.16 1 aukštas Loftas 56.7 m² V 148 341 € Laisvas
Įsiminti
A VG1.27 1 aukštas Loftas 58.19 m² V 148 670 € Laisvas
Įsiminti
B V2.13 2 aukštas 2 kamb. 49.82 m² V 149 121 € Laisvas
Įsiminti
B V3.10 3 aukštas 2 kamb. 51.13 m² V 152 991 € Laisvas
Įsiminti
B V3.13 3 aukštas 2 kamb. 49.82 m² V 154 318 € Laisvas
Įsiminti
B V1.18 1 aukštas Loftas 75.96 m² V 191 455 € 183 455 € Laisvas
Įsiminti
B V1.19 1 aukštas Loftas 75.96 m² V 191 668 € 183 668 € Laisvas
Įsiminti
B V1.15 1 aukštas Loftas 75.96 m² V 194 588 € 186 588 € Laisvas
Įsiminti
B V1.14 1 aukštas Loftas 77.62 m² V 196 873 € 188 873 € Laisvas
Įsiminti
B V1.11 1 aukštas Loftas 93.28 m² V 200 553 € 185 553 € Laisvas
Įsiminti
A A25 2 aukštas 4 kamb. 69.97 m² V,Š 214 423 € 204 423 € Laisvas
Įsiminti
A A26 2 aukštas 3 kamb. 74.74 m² Š,P 214 711 € 204 711 € Laisvas
Įsiminti
A A36 3 aukštas 3 kamb. 75.34 m² Š,P 219 478 € 209 478 € Laisvas
Įsiminti
A A35 3 aukštas 4 kamb. 69.97 m² V,Š 220 085 € 210 085 € Laisvas
Įsiminti
A C22 2 aukštas 3 kamb. 75.25 m² P 233 048 € Laisvas
Įsiminti
A C32 3 aukštas 3 kamb. 75.25 m² P 238 391 € Laisvas
Įsiminti
Privatumo politika
Ši privatumo politika apibrėžia "Kaita Group", vykdomo asmens duomenų tvarkymo principus ir tvarką bei interneto svetainės www.moods.lt veikimo sąlygas.

Ši privatumo politika apibrėžia “Kaita Group” vykdomo asmens duomenų tvarkymo principus ir tvarką bei interneto svetainės www.moods.lt veikimo sąlygas. Šia privatumo politika vadovaujasi ir naudojasi “Kaita Group” įmonių grupės įmonės ir su “Kaita Group” susijusios įmonės.

I. Bendrosios nuostatos

“Kaita Group” užtikrina, kad asmens duomenys tvarkomi teisėtu, sąžiningu ir skaidriu būdu, renkami nustatytais ir aiškiai apibrėžtais tikslais bei toliau nėra tvarkomi su tais tikslais nesuderinamu būdu.

Šioje Politikoje naudojamos sąvokos:
Asmens duomenys– bet kokia informacija apie fizinį asmenį, kurio tapatybė nustatyta arba kurio tapatybę galima nustatyti (duomenų subjektas); fizinis asmuo, kurio tapatybę galima nustatyti, yra asmuo, kurio tapatybę tiesiogiai arba netiesiogiai galima nustatyti, visų pirma pagal identifikatorių, kaip antai vardą ir pavardę, asmens identifikavimo numerį, buvimo vietos duomenis ir interneto identifikatorių arba pagal vieną ar kelis to fizinio asmens fizinės, fiziologinės, genetinės, psichinės, ekonominės, kultūrinės ar socialinės tapatybės požymius;

Duomenų valdytojas– “Kaita Group”, kodas: 304602224, buveinės adresas: Upės g. 21, Vilnius;

Duomenų subjektas– Bendrovės klientas – bet koks fizinis asmuo, kurio asmens duomenis tvarko Duomenų valdytojas;

Duomenų tvarkymas– bet kokia automatizuotomis arba neautomatizuotomis priemonėmis su asmens duomenimis ar asmens duomenų rinkiniais atliekama operacija ar operacijų seka, kaip antai rinkimas, įrašymas, rūšiavimas, sisteminimas, saugojimas, adaptavimas ar keitimas, išgava, susipažinimas, naudojimas, atskleidimas persiunčiant, platinant ar kitu būdu sudarant galimybę jais naudotis, taip pat sugretinimas ar sujungimas su kitais duomenimis, apribojimas, ištrynimas arba sunaikinimas.

Šioje Politikoje naudojamos sąvokos, principai ir kt. nuostatos atitinka Europos parlamento ir Tarybos reglamentą (ES) 2016/679 2016 balandžio 27 d. dėl fizinių asmenų apsaugos tvarkant asmens duomenis ir dėl laisvo tokių duomenų judėjimo ir kuriuo panaikinta Direktyva 95/46/EB (Bendrasis duomenų apsaugos reglamentas; toliau – BDAR), Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymą, kitus aktualius teisės aktus.
Duomenų subjektas laikomas susipažinusiu su šia Politika ir ją perskaitęs, kai savanoriškai palieka savo duomenis (el. pašto adresą ir telefono Nr.) Bendrovės internetinėje svetainėje www.moods.lt

I. Bendrosios nuostatos

Šioje Politikoje naudojamos sąvokos, principai ir kt. nuostatos atitinka Europos parlamento ir Tarybos reglamentą (ES) 2016/679 2016 balandžio 27 d. dėl fizinių asmenų apsaugos tvarkant asmens duomenis ir dėl laisvo tokių duomenų judėjimo ir kuriuo panaikinta Direktyva 95/46/EB (Bendrasis duomenų apsaugos reglamentas; toliau – BDAR), Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymą, kitus aktualius teisės aktus.
Duomenų subjektas laikomas susipažinusiu su šia Politika ir ją perskaitęs, kai savanoriškai palieka savo duomenis (el. pašto adresą ir telefono Nr.) Bendrovės internetinėje svetainėje www.moods.lt

I. Bendrosios nuostatos

Šioje Politikoje naudojamos sąvokos, principai ir kt. nuostatos atitinka Europos parlamento ir Tarybos reglamentą (ES) 2016/679 2016 balandžio 27 d. dėl fizinių asmenų apsaugos tvarkant asmens duomenis ir dėl laisvo tokių duomenų judėjimo ir kuriuo panaikinta Direktyva 95/46/EB (Bendrasis duomenų apsaugos reglamentas; toliau – BDAR), Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymą, kitus aktualius teisės aktus.
Duomenų subjektas laikomas susipažinusiu su šia Politika ir ją perskaitęs, kai savanoriškai palieka savo duomenis (el. pašto adresą ir telefono Nr.) Bendrovės internetinėje svetainėje www.moods.lt

I. Bendrosios nuostatos

Šioje Politikoje naudojamos sąvokos, principai ir kt. nuostatos atitinka Europos parlamento ir Tarybos reglamentą (ES) 2016/679 2016 balandžio 27 d. dėl fizinių asmenų apsaugos tvarkant asmens duomenis ir dėl laisvo tokių duomenų judėjimo ir kuriuo panaikinta Direktyva 95/46/EB (Bendrasis duomenų apsaugos reglamentas; toliau – BDAR), Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymą, kitus aktualius teisės aktus.

  • Šioje Politikoje naudojamos sąvokos, principai ir kt. nuostatos atitinka Europos parlamento ir Tarybos reglamentą (ES) 2016/679 2016 balandžio 27 d. dėl fizinių asmenų apsaugos tvarkant asmens duomenis ir dėl laisvo tokių duomenų judėjimo ir kuriuo panaikinta Direktyva 95/46/EB (Bendrasis duomenų apsaugos reglamentas; toliau – BDAR), Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymą, kitus aktualius teisės aktus.
  • Duomenų subjektas laikomas susipažinusiu su šia Politika ir ją perskaitęs, kai savanoriškai palieka savo duomenis (el. pašto adresą ir telefono Nr.) Bendrovės internetinėje svetainėje www.moods.lt

Šioje Politikoje naudojamos sąvokos, principai ir kt. nuostatos atitinka Europos parlamento ir Tarybos reglamentą (ES) 2016/679 2016 balandžio 27 d. dėl fizinių asmenų apsaugos tvarkant asmens duomenis ir dėl laisvo tokių duomenų judėjimo ir kuriuo panaikinta Direktyva 95/46/EB (Bendrasis duomenų apsaugos reglamentas; toliau – BDAR), Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymą, kitus aktualius teisės aktus.

  1. Šioje Politikoje naudojamos sąvokos, principai ir kt. nuostatos atitinka Europos parlamento ir Tarybos reglamentą (ES) 2016/679 2016 balandžio 27 d. dėl fizinių asmenų apsaugos tvarkant asmens duomenis ir dėl laisvo tokių duomenų judėjimo ir kuriuo panaikinta Direktyva 95/46/EB (Bendrasis duomenų apsaugos reglamentas; toliau – BDAR), Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymą, kitus aktualius teisės aktus.
  2. Duomenų subjektas laikomas susipažinusiu su šia Politika ir ją perskaitęs, kai savanoriškai palieka savo duomenis (el. pašto adresą ir telefono Nr.) Bendrovės internetinėje svetainėje www.moods.lt